Maak het gevoelloos om voor altijd mee te gaan?

Zoals we al vaak hebben gezegd, melden sommige mannen dat Viagra helpt bij vroegtijdige ejaculatie. Het kan de sensatie verminderen, en het kan ook helpen bij “rebound-tijd”, waardoor je snel weer terug in de actie bent, zelfs als je een beetje op het pistool springt.

Ook, zoals we al zeiden, is er een nieuw medicijn, Priligy (dapoxetine) uitgekomen. Oorspronkelijk ontworpen als een antidepressivum, belooft het te helpen bij voortijdige ejaculatie. Het is nu beschikbaar in delen van Europa, maar het kon enkele jaren geleden nog niet in de VS worden goedgekeurd en het is niet duidelijk of het ooit op de Amerikaanse markt zal komen.

Deze twee oplossingen zijn pillen die je popt. Er is echter net een nieuw onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat een spray-on anestheticum ook effectief is:

De eerste Amerikaanse onderzoeken met een spray-on anestheticum voor de penis toonden aan dat het de tijd tot ejaculatie bijna vervijfvoudigd, wat de eerste goede oplossing voor voortijdige ejaculatie opleverde, rapporteerden onderzoekers vandaag.
Er is hier echt niets nieuws. Ejaculatie vertragende crèmes en zelfs condooms zijn al jaren verkrijgbaar zonder recept. De tijd zal uitwijzen of mannen deze spray-on de moeite waard vinden – de studie meldt dat het de gemiddelde tijd van .6 minuten tot 2.6 minuten verhoogt. Geen rapporten over hoe het voelt om een ​​enigszins verdoofde penis te hebben, hoewel …

Het is vermeldenswaard dat premature ejaculatie vaak te behandelen is door oefeningen waarbij mannen zelf kunnen leren de zaadlozing te vertragen. Het is heel anders dan erectiestoornissen, die bij veel mannen een fysieke basis hebben en alleen met medicijnen kunnen worden behandeld.